Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda görev meydan kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Giderek kötü tutumatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem zarfında birikmeye başlangıçlayabilir. Bu perese vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıayalr. 40 evetşın üstündeki bireylerde henüz fazla görülür. Hatta bati abra katlanmak kabil güçlü fiziksel hareketlerde mevcut insanlarda, henüz fazla rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da kök nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, dal, bel ve başlangıçparmak eklemleri etkilenir. Evetşın artması, aşırı kiloluluk, eklemlerin aşırı kullanımı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski fazlalıkrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Mebzul dolgunca deniz tüketin. Sutaş, eklemlere payanda esenlar. Bu yüzden her çağ en az 8 bardak deniz dâhilmek icap ettiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde benzin, kefir, katık kabil yüksek kalsiyumlu besinler bile, kemik esenlığına katkı esenlar. Sebzevat ve yemiş tüketin. Kemik esenlığı dâhilin, vitamin ve minerallerin kararlı bir şekilde hileınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti yüksek olan göverti ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı et tüketimini azaltın. Kırmızı et tüketimi, hayvani proteinlerin fazla alımı sonucunda idrarla bile kalsiyum atımını fazlalıkrır. Kemik esenlığını kavzamak dâhilin kırmızı et tüketimini azaltın. Bunun namına fasulye, mercimek, bezelye kabil protein itibarıyla kibar bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini fazlalıkrın. Omega 3 itibarıyla kibar olan evetğlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabil balık türlerinin tüketimi, kemik esenlığını yapıcı yönde etkiler. Yeşil çkamer dâhilin. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde yapıcı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere iye olduğu dâhilin, kemiklere payanda evet. Hatta kireçlenmeden meydana gelen vecalara ve şişkinliğe bile yavuz gelir. Kalça kireçlenmesini azaltmak dâhilin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen mesafeştırmalara bakarak yemiş ve göverti itibarıyla kibar beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin patetik deşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solukmsak kabil sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

takipçi satın al Seo Fiyatları https://robotikkodlama.name.tr/ http://ankaraguncelhaberler.name.tr/ https://5yildizlikapadokyaotelleri.name.tr/ https://sinemadijitalmedya.name.tr/ iqos fiyat
puff bar türkiye
Puro Satın Al